skip to Main Content

Projectleiding

Bij verschillende klanten heb ik projecten opgezet en deze alleen of samen met teams omgezet in klinkende resultaten. De meeste projecten hadden betrekking op automatisering of informatisering. Vaak betreft het een software oplossing die ondersteunend is aan een grotere verandering. Hierin is het essentieel dat de oplossing aan blijft sluiten bij de fasering of stappen in de verandering. Ook het actief betrekken van management en gebruikers is hierbij essentieel.

Teamleiding

In de afgelopen jaren heb ik op verzoek van verschillende opdrachtgevers teams samengesteld voor specifieke opdrachten. Een recent voorbeeld betrof het implementeren van rapportages en dashboards voor een afdeling de hier nog niet over beschikte. Van architectuur, via implementatie van de data-verwerkingsstraat en rapportages t/m beheer heb ik samen met een team van specialisten geïmplementeerd. De oplossing is volledig geïntegreerd met de omliggende (data-aanleverende) systemen. En het beheer is vanuit het project overgedragen aan de eigen beheerorganisatie.

Zie ook Over-mij hoe ik teams samenstel, wat ik hierbij belangrijk vind en wat mijn rol hierin is.

Analyse en advies

Door mijn jarenlange ervaring als ontwikkelaar en consultant heb ik veel informatie technologie opdrachten uitgevoerd. Hierdoor heb ik een stevige en actuele basis opgebouwd. Ook het doorgronden van technische problemen, infrastructuren en data zijn voor mij bekend terrein.

Ik ben in staat om bedrijfskundige vraagstukken door te vertalen naar techniek en vice versa. Ook hierover adviseren in het kader van plannen, projecten of optimalisatie zijn voor mij bekende onderwerpen.

Product innovatie

Als ondernemer ben ik veel bezig met innovatie op het gebied van zorg, financiële dienstverlening en andere terreinen. Meerdere van mijn bedrijven en producten zijn ontstaan in samenwerking met klanten die tegen specifieke problemen aan liepen. Door hier gericht onderzoek naar te doen samen met de klant, kan een op maat gemaakte oplossing ontstaan. Door hierin de juiste stappen te zetten kan de klant vroegtijdig ervaren of de oplossing daadwerkelijk gaat bijdragen.

Enkele innovatie zijn doorontwikkeld tot concrete producten, zoals Zorgsupport.

Op dit moment lopen er twee onderzoeken in de zorg via een door ons geleide Proof of Concept (via 5Value).

Coachen

In mijn werk als project-, teamleider en ondernemer kom ik veel mensen tegen die niet in hun persoonlijke kracht wandelen. Vanuit persoonlijke ervaring en groei beschik ik over ervaring binnen en buiten het zakenleven. Op basis van deze ervaring coach ik af en toe leidinggevenden in leiding geven, aansturen van de organisatie of het efficiënter organiseren van de werkzaamheden of organisatie.

Back To Top