skip to Main Content
Zorgsupport

Zorgsupport

Zorgsupport is het online platform voor (klein) zorgondernemers van Proventus Advies. Aanbieders van woonvormen en instellingen kunnen gebruik maken van de slimme op maat gemaakte dienstverlening van Proventus Advies. Onze diensten richten zich op Human resources, Juridische zaken en Kwaliteitscontrole. Wij helpen ondernemers in de zorg op die terreinen waar u als ondernemer verantwoordelijk voor bent maar niet de kennis in huis heeft.

Via onze abonnementen kunnen we diensten op maat leveren. Wij zijn uw partner op het gebied van iedere vraag die zich voordoet en wij stellen ons netwerk beschikbaar om het antwoord actief mee op te halen als wij het toevallig ook niet weten. Hoe dan ook wordt u altijd door ons geholpen.

Het online platform helpt de medewerkers en de ondernemer om de te leveren zorg te stroomlijnen. Door eenvoudige maar effectieve functionaliteit helpen wij in de dagelijkse organisatie van de zorg. Op deze wijze krijgt u inzicht in afspraken, worden verslagen vastgelegd en bieden we mogelijkheid voor maatwerk ondersteuning in bijvoorbeeld de administratie van uw dagbesteding of specifieke activiteit.

U kunt bij ons altijd uw vraag stellen als u aangesloten bent bij Zorgsupport. Zonder uitzondering zorgen wij ervoor dat we u helpen zodat u verder kunt met het leiden van uw organisatie, het faciliteren van uw medewerkers en het leveren van de zorg voor uw clienten.

Ga naar website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top