Aangenaam

Hieronder stel ik me graag verder aan je voor

Mijn naam is Johan Groen. Onder de naam van Groen IT Consultancy help ik kleine en grote klanten met uitdagingen op het gebied van automatisering of informatisering. Door projecten en ondernemerschap heb ik veel ervaring mogen opdoen in veel sectoren en verschillende projecten. Belangrijkste aspect van verandering zijn mensen. Enerzijds om samen als team deze verandering tot stand te brengen. En anderzijds omdat dit gebruikers in een veranderde werkomgeving brengt.

In de rol van teamleider begeleid ik projecten. Ik ben sterk in het doorvertalen van de wens van de klant naar een gedegen oplossing. In verschillende projecten heb ik teams van specialisten mogen samenstellen die in Agile werkvorm oplossingen hebben gerealiseerd. Turbulentie is vaak synoniem voor verandering en door mijn aanpak, leiderschap en hier bewust op in te spelen met een passende  werkvorm en werkwijze ontstaat rust in de realisatie.


In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden (Albert Einstein). Ondernemen en mogelijkheden benutten is een vaardigheid die ik heb mogen ontwikkelen. Samen met collega’s en studenten bouwen aan mooie bedrijven en klanten helpen in diverse sectoren en verschillende vraagstukken: dat is waar ik dagelijks mee bezig wil zijn. Hieronder de ondernemingen waar ik deel vanuit maak.

Binnen Proventus Advies bouwen we business modellen voor specifieke sectoren. Een voorbeeld hiervan is ons product Zorgsupport. Hiermee kunnen  kleine zorgondernemers via abonnementen  hoogwaardige producten en diensten afnemen op het gebied van personeelszaken, kwaliteit en juridische zaken.

Lees meer

Met Didentity geven we antwoord op deze vraag “Wie ben jij” door het realiseren van een digitale identiteit. Wij bouwen websites die vertellen wie u bent, waar u voor staat en welke waarde u toevoegt aan het dagelijks bestaan van uw klant. Didentity is een webbureau gerund door studenten die meer willen dan studeren alleen.

Lees meer

Momenteel tuimelen de technische innovaties over elkaar heen. 5Value helpt klanten te innoveren en te veranderen met techniek als enabler. Wij pakken organisatie en maatschappelijke vraagstukken aan. Momenteel zijn wij werkzaam binnen GGZ met blockchain om mensen slimmer te laten samenwerken.

Lees meer

 


Enkele uitspraken uit evaluaties van projecten:

“Als Johan ergens in gelooft zal hij zich daarvoor sterk maken en komt met veel ideeën.”

(uitspraak teamlid)

Johan kan je sturen voor een opdracht en hij gaat er mee aan de slag, is intelligent en rustig. Eigenschappen waar ik op kan bouwen.

(uitspraak programmamanager)